Sommerhus ved Vesterhavet i Danmark - for 6 personer.

Stranden er 300 m fra huset. Beliggende ved Rubjerg.

 

Vores familie byder alle velkommen til denne hjemmeside i håb om, at I får de oplysninger i søger.


På denne hjemmeside finder I relevante oplysninger om sommerhusets beliggenhed, indretning, reservation, priser mm.

Vi udlejer sommerhuset privat gennem denne hjemmeside. Fordelene er indlysende: Udlejningsbureauernes gebyr spares, hvilket vi primært har ladet gæsterne komme til gode. Huslejen for en uge er kun 3.500 d.kr.


Derudover får vi større kontakt til vores gæster, så vi har bedre mulighed for at forbedre udlejningen, vejlede og hjælpe med opstående problemer.

Sommerhuset ligger på en 2100 m2 stor grund med græsplæne og træer. Hele grunden er omhegnet af træer. Mellem havet og grunden er der et ca. 300 meter bredt fredet areal. Huset er bygget i gasbeton. Sommerhuset er 120 m2. Huset består af 3 soveværelser med dobbelt senge, badeværelse, spisestue samt opholdsrum med kombineret stue og køkken og en udestue. I huset findes køleskab m. fryser, vaskemaskine, elkomfur m. ovn og kaffemaskine - og alt indenfor køkkenudstyr.

Der er fjernsyn med parabol (tyske kanaler) samt radio.

opvarmning sker med el og brændeovn.

Beliggenhed:

Sommerhuset ligger i 1. række ud til god og ren strand med muligheder for badning, surf og lystfiskeri. Der er altid god plads. Ved stranden er der høje klinter - men der er trapper ned til stranden i umiddelbart nærhed af huset. Der er ca. 7 km. til Løkken By og ca. 5 km til Lønstrup. Nærmeste større by er Hjørring, som ligger ca. 17 km væk.

           Priser:

1 uge  - 3.500 d.kr

2 uger - 6.000 d.kr


Elforbrug takseres til 2,50 d.kr/kWh.

Brug og betaling af brænde aftales forud med ejeren

Reservation:

Reservering sker ved henvendelse til sommerhusets ejer. Se nederst. Ved henvendelse aftales en betalingsform, hvorved et depositum svarende til 1.000 d.kr. eller 25% af lejen skal overføres. Når overførslen er registreret, er reservationen foretaget, og lejerens efternavn vil blive noteret på hjemmesiden i efterfølgende tabel, så denne kan sikre sig, at alt er i orden.


Overdragelse af sommerhuset:

Dette sker som udgangspunkt omkring kl. 14 om lørdagen. Ved samme lejlighed betales huslejen. Ved ankomst til Sommerhuset skal el-måleren aflæses. Hvis sommerhuset har været udlejet umiddelbart før, bruges de forrige lejeres aflæsning.

Sommerhuset afleveres igen rengjort næste lørdag kl. 12. Der kan forventes inspektion af sommerhuset mellem 10 og 12. Hvis ikke huset er tilstrækkeligt rengjort, gøres dette mod beregning på 1000 d.kr.

Man skal selv medbringe/anskaffe alle forbrugsvarer, såsom mad, drikkevarer, shampoo håndklæder og viskestykker mm. Rengøringsmidler er i huset. Huser er udstyret med puder og dyner til 6 personer, men man skal selv medbringe sengelinnede.

Kontaktperson og ejer:


    Jens Peter Ellefsen

    Kløvermarken 43 A

    9510 Arden, Denmark

    tel: + 45 98562357

    Mobil: + 45 23335035

    Email: jp@ellefsen.dk

    Sommerhusets beliggenhed:

                    Bævervej 22

                    Rubjerg

                    9480 Løkken